Zoom in er et kristent fritidstilbud på Fredheim Arena for 8.klasse til 3.VGS. Hver fredag, med unntak av ferier og helligdager, samles ungdommer fra Sandnes, Sola og Stavanger her på Fredheim for å ha det gøy sammen! Dørene åpner 19:30 for mingling og kiosk og fortsetter kl. 20:00 med møte inne i storsalen.  Etter møtet kan man kjøpe mat i kiosken, spille bordtennis, Wii, fussball eller bli med på lek og aktivitet nede i gymsalen.  Når klokken nærmer seg 23:30 er alle hjertelig velkommen til å bli med lederne og rydde for kvelden. 

Zoom in er et rusfritt ungdomsmiljø, og vi ønsker å skape en trygg arena for alle ungdommer. Sammen med unge og voksne ledere ønsker vi å se og ønske nye ungdommer velkommen til Zoom in. Vi håper at du opplever Zoom in som en god plass å være.  Her kan du komme akkurat som du er! 

Vi håper å se deg!


FacebookInstagramSnapchat

K-SYSTEMET – UNGDOMMENES HUSKIRKER

På Fredheim ønsker vi at ungdommene skal ha muligheten til å dele trosliv og vokse i mindre og nære fellesskap. K´ene er aldersfordelte huskirker for ungdommer hvor man har det gøy, leker, spiser,  treffer venner og deler tro og liv sammen.

K1 – 9.KLASSE:  Er konfirmantåret  (se egen side under UNGDOM).

K2 – 10.KLASSE: Møtes onsdager i oddetallsuker 19:30-21:30. Ledet av Astrid Gard, Vegard Berekvam, Monica og Olav Fidjeland

K3 – 1.VGS: Møtes onsdager i oddetallsuker 19:30-21:30. Ledet av Simon og Hanna Syvertsen, David og Elisabeth Kvindesland.

K4 – 2.VGS: Møtes onsdager i oddetallsuker 19:30-21:30. Ledet av Henrik og Astrid Gard

 

Har du spørsmål, kontakt ungdomspastor Dag Reidmar på dag.reidmar.pettersen@fredheimarena.no