// TJENESTE
På Fredheim har vi som mål at de ulike tjenestegruppene i menigheten skal fungere som livsnære fellesskap hvor liv deles, og hvor det både er naturlig og vanlig med innslag av bibel og bønn.

I en familie har alle medlemmer en betydning, og slik er det også i kirken. I 1. Kor 12 sammenlignes kirken med Kristi kropp, hvor hvert enkelt lem er av en uendelig betydning for kroppens funksjonalitet. Uten et lem fungerer ikke kroppen som den skal. Vi tror derfor Gud har gitt hver enkelt av oss spesielle gaver for å bidra med fellesskapet og kirken.

Tjeneste er det som skjer når du får bruke den gaven Gud har utrustet deg med. På den måte tror vi både fellesskapet og vi som kristne vokser til høyder vi ikke hadde nådd foruten, fordi det var slik Gud tenkte kirken, og sammen praktiserer vi det allmenne prestedømme.

Kunne du tenke deg å være med å tjene med din gave? Lurer du på hvilken gave du er utrustet med? Ta kontakt med oss og vi håper å kunne hjelpe deg!
Her kan du bidra


Cafè

Driv cafèen i foajeen

Ungdom

Zoom-in på fredagskveldene

Vertskap

Ønsk folk velkommn og bidra praktisk

Teknisk

Bidra med teknisk avvikling

Vaktmester

Rydd, fei, kost o.l

Eldre

Hjelp de eldre på Fredheim

Kreativ

Bli med i det kreative miljøet

Hjertebanken

Hjelp mennesker i nærområdet

Barn

Hjelp til på det fantastiske barneprogrammet vårt

Lovsang & musikk

Musikere og sangere


For komplett oversikt over hvilke tjenesteområder du har mulighet til å bruke dine gaver inn mot, sjekk ut dette skjemaet: https://docs.google.com/forms/d/1Jt9oe7_9v2tFLl6hWl-iwjtq4vyUlAzYutIzie9fMPc/edit