Zoom In er ungdomsarbeidet på Fredheim Arena. Hver fredag samles vi ungdommer fra kl. 19.30 til 24.00 i et rusfritt og trygt miljø. Her ønsker vi at den enkelte skal bli sett, få gode venner og bli kjent med Jesus. Du er velkommen uansett hvor mye eller lite tro du måtte ha.

En vanlig fredag åpner vi dørene kl. 19.30 med café og god stemning i foajeen. Gode samtaler, latter, lek og spill i atmosfæren av boller, lapper, kaffe og brus. Kl. 20.00 starter ungdomsgudstjenesten som varer i omtrent en time. Her er det bønn og info fra møteleder, lovsang, tale og noen ganger nattverd. Til tider har vi også bønnevandring, lovsang-, og vitnekveld i stedet for vanlig møte.

Etter møtet begynner et pulserende liv i bygget med sosialt samvær både i hoved- og kjelleretasjen. Her kan ungdommene velge om de vil kjøpe seg noe i kiosken, sitte rundt bordene i foajeen og prate eller spille noen spill. Gymsalen er åpen i kjelleren for de som trenger å få ut litt ekstra energi. Vi har et eget miljøteam som arrangerer leker og engasjerer ungdommene.

Kvelden avsluttes med ”ryddetid” kl. 23:45. Da kan alle som vil få være med å rydde og vaske bygget etter en forhåpentligvis god og hyggelig kveld.

Aldersgrensen er fra 8. klasse og oppover (7. klassinger får begynne etter påske).

Vi håper å se deg der!

FacebookInstagramSnapchat